loader image
Rreth TRC Marine Electronics

Rreth TRC Marine Electronics

TRC Marine është themeluar Në Pendik-Stamboll, Turqi Gjeni në 980m2;Zyra qendrore 430m2 në pendik,Depo 520m në Tuzla Meqenëse është themeli, TRC Marine ka planifikuar vizionin e zhvillimit për çështjet teknike dhe mbështetjen pas shitjes . Compani që ofron inspektim...
Exposhipping 2021

Exposhipping 2021

Pas pandemisë dhe mbylljeve të zgjatura, Exposhipping Istanbul 2021 mblodhi së bashku 6,389 vizitorë nga 54 vende, 153 ekspozues dhe 476 marka nga 36 vende. Këto kompani, përfshirë TRC Marine Dhe Ocean Voyager, siguruan ambiciet e tyre në sektor për 4 ditë. TRC...
Një i parë në Turqi

Një i parë në Turqi

Rreth TRC Marine Electronics   TRC Marine si zhvillues dhe prodhues i sistemeve detare të komunikimit dhe navigimit radioE themeluar nga Ocean Voyager, ajo theu terren të ri në Turqi me burimet e veta. Kompania,I njohur gjithashtu si kutia e zezë detare PAS...
7 Dete 2022 intervista e parë

7 Dete 2022 intervista e parë

 Burimi më i rëndësishëm i lajmeve të industrisë detare, 7 seas, paraqiti TRC Marine Dhe Ocean Voyager në numrin e parë të vitit 2022, pas intervistës me menaxherin e përgjithshëm TË TRC Marine. Revista, e cila merret me procesin e zhvillimit dhe rritjes SË TRC Marine...
Problemi GPS Maj 2022

Problemi GPS Maj 2022

Maj 2002 NË GPS?  Le të rregullojmë gabimin e datës! Marrësit GNSS, GPS ose GLONASS ndalojnë së punuari për faktin se sportelet e tyre humbasin. Shumë janë përballur me këtë problem, por ne e zgjidhëm atë! Disa marrës GPS shfaqin datën e gabuar:Maj 2002 Për të mos...
Operatori TRC është live tani !

Operatori TRC është live tani !

 Ndiqni menaxhimin e procesit në mënyrën më efektive nga aplikacioni juaj celular! Përditësoni veprimet që do të ndërmerrni dhe siguroni rrjedhën e informacionit. Shtoni foto dhe shënime pas procesit, ndani azhurnimin tuaj me njerëzit që shtoni. Shikoni Detajet...