loader image


Pas pandemisë dhe mbylljeve të zgjatura, Exposhipping Istanbul 2021 mblodhi së bashku 6,389 vizitorë nga 54 vende, 153 ekspozues dhe 476 marka nga 36 vende. Këto kompani, përfshirë TRC Marine Dhe Ocean Voyager, siguruan ambiciet e tyre në sektor për 4 ditë. TRC Marine, e vendosur NË të njëjtën kabinë Si Ocean Voyager, arriti të tërheqë vëmendjen e të gjithëve me të gjitha avantazhet dhe komoditetet që ofron, numrin dhe cilësinë e personelit të saj, dhe zonat e objektit dhe përdorimin