loader image


Dhoma IMEAK E Transportit
Tamer Kıran, Kryetar i Bordit Të Drejtorëve dhe Mehmet Taşçı, Menaxher I Përgjithshëm I TRC Marine Electronics, u mblodhën në 2021 Exposhipping Stamboll, Pika E Takimit të Industrisë Detare.