loader image


Rreth TRC Marine Electronics

 

TRC Marine si zhvillues dhe prodhues i sistemeve detare të komunikimit dhe navigimit radio
E themeluar nga Ocean Voyager, ajo theu terren të ri në Turqi me burimet e veta. Kompania,
I njohur gjithashtu si kutia e zezë detare PAS DR-100S, e cila ishte versioni i parë i projektit.
Zhvilluar Regjistruesin E Të Dhënave Të Thjeshtuar-Voyage (S-VDR). Si softueri ashtu edhe hardueri
Ocean Voyager, i cili ka marrë edhe certifikimin e produktit që ka zhvilluar, është vendi i Parë i Turqisë
VDR u bë prodhuesi.

Rreth Sistemeve Elektronike Detare Ocean Voyager

 

Ocean Voyager Detare Elektronikë Co., Ltd.
është një prodhues i pajisjeve detare të komunikimit radio dhe navigimit . E themeluar në vitin 2021, Ocean Voyager është bërë një nga tregu kryesor i elektronikës detare .

Ocean Voyager ndodhet Në Stamboll, një nga qendrat më të rëndësishme të industrisë elektronike në Turqi. Ocean Voyager ka një ndërtesë prodhimi dhe testimi. Pajisje të ndryshme do të prodhohen çdo vit. Produktet Ocean Voyager core përfshijnë VDR / S-VDR / GMDSS NGARKUES / TAMPON NMEA / pajisje GPS ROLLOVER. Të gjitha Produktet Ocean Voyager janë të certifikuara . Ocean Voyager me dizajn inovativ, cilësi të lartë dhe produkte të markës me çmim të mirë gëzojnë reputacion të lartë në turqi dhe tregjet jashtë shtetit . Ocean Voyager gjithmonë ofron shërbimin më të mirë për klientët e saj me shërbim të autorizuar në portet kryesore në
Azia, Evropa, Afrika, Amerika Veriore dhe Jugore.

“Ishte ëndrra ime.”

E qëllimeve të kompanisë dhe të ardhmen duke folur për planet e tij, Taşçı tha,

“Ne fillojmë prodhimin E S-VDR dhe kompania do të jetë gati për të prodhuar
GNSS, Speed Log, NAVTEX dhe VDR së shpejti”

Mehmet Taşçı

Drejtor I Përgjithshëm, TRC Marine

“Filluam në një vend të vogël.”

Şenyiğit foli për studimet E Tij R&D,

“Ky projekt në fakt, filloi me dy inxhinierë në ndërtesën pranë TRC Marine, në një vend të vogël ashtu Si Amazon dhe Google, me kosto minimale.
Sepse nuk dihet nëse projekti do të ketë qenë i suksesshëm apo jo, dhe ishte një pikëpyetje për të gjithë që edhe një kompani turke mund ta bënte një gjë të tillë. Sidomos në këtë fushë, objektet e provës nuk ishin të disponueshme pasi pajisjet ose sistemet nuk ishin prodhuar në shkallë lokale më parë.
Procesi më i rëndësishëm pas prodhimit të produktit ishte marrja e miratimit të llojit, dhe ne arritëm në këtë.
Në fakt, ne gjithashtu rrezikuam financiarisht.

Recep Şenyiğit

Menaxher I Projektit, Ocean Voyager Marine Electronics Systems