loader image


TRC Marine Dhe Ocean Voyager ishin mysafirë të programit të quajtur pulse of the city, i cili prodhon qull me më të mirët e sektorit, në panairin Exposhipping të mbajtur midis 30 nëntorit dhe 3 dhjetorit.