loader image


Mbajtur në Lillestrøm, Norvegji, Nor-Shipping është një nga ngjarjet më të rëndësishme në industrinë e transportit detar.Pas një pauze të gjatë që nga pandemia, qindra kompani janë ribashkuar, përfshirë TRC Marine Dhe Ocean Voyager. Nor-Transporti 2022 siguroi një mundësi për të demonstruar në tregje se si forcat e kombinuara TË TRC Marine Dhe Ocean Voyager mund të japin vlerë më të madhe me një partner unik dhe Regjistrues plotësues Të Të Dhënave Të Navigimit, Monitorimin e Performancës Së Anijeve dhe zgjidhjet e infrastrukturës detare. Zhvillimet midis TRC Marine Dhe Ocean Voyager tërhoqën vëmendje të madhe