loader image


Maj 2002 NË GPS?

 
Le të rregullojmë gabimin e datës!

Marrësit GNSS, GPS ose GLONASS ndalojnë së punuari për faktin se sportelet e tyre humbasin.

Shumë janë përballur me këtë problem, por ne e zgjidhëm atë!

Disa marrës GPS shfaqin datën e gabuar:
Maj 2002

Për të mos ndryshuar të gjithë pajisjet, ne kemi zhvilluar një bord që integron dhe rregullon lehtë këtë problem.

Përveç marrësve GPS FURUNO (GP-90, GP-80, GP-150), ne mund të rregullojmë problemet e rrokullisjes me marrësit GPS dhe kompani të tjera, për shembull, SAMYUNG, si dhe shumë marka të tjera.

Na kontaktoni:
▪rusi +7 (812) 4-673-673 ose email service@cirspb.ru
▪turqia dhe SHBA (Houston) +90 532 12 040 12 ose e-mail service@trcmarine.com
▪Holanda: service@cirspb.ru ose service@trcmarine.com