loader image


Rreth Trc Marine Electronics

TRC Marine Electronic ofron ekspertizë unike të shërbimit teknik e cila ndihmon klientët biznes më fitimprurës me më pak joproduktive dhe shpenzime më të ulëta operacionale përmes ekipit tonë të teknikëve shumë të aftë janë ekspertë në elektronikën detare. 

TRC Marine sigurohet që teknikët e tyre të mbahen të azhurnuar me zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe rregulloret ndërkombëtare me programe të vazhdueshme të trajnimit të brendshëm dhe të jashtëm. 

Kompania ofron shërbime me cilësi të lartë, në vend 7/24 përgjatë rrugëve globale të transportit dhe ofron mbështetje për mirëmbajtjen e monitorimit në distancë për anijet në det në të gjithë botën.

.

TRC Marine është themeluar në Pendik – Stamboll, Turqi.

Lokalizohet në 1470m2;
Zyra qendrore 920m Në Pendik,
Depo 550m në Tuzla.
Që nga themelimi, TRC Marine ka planifikuar vizionin e zhvillimit për çështjet teknike dhe mbështetjen pas shitjes

Kompani që ofron inspektim radio sigurie për të gjitha llojet e anijeve dhe tregtarëve të tonazhit, anijeve, mega jahteve dhe anijeve të peshkimit brenda industrisë detare.

Anketues dhe teknikë radio të trajnuar mirë dhe me përvojë, të specializuar në zhvillimet më të fundit teknologjike detare që nga viti 2008.

MTR Marine ka certifikimin ISO 9001-2008 i cili zbatohet në TÜRKAK.

Anketuesit janë certifikuar nga të gjithë anëtarët E IACS si anketues të miratuar të radios

TRC Marine ofron një gamë të plotë të produkteve elektronike nga prodhuesit kryesorë dhe të specializuar për të dhënë shërbim të plotë të paketave

Objektivi kryesor i kompanisë është t’u ofrojë klientëve një furnizues global të pajisjeve të navigimit dhe komunikimeve satelitore me shërbime teknike me cilësi të lartë globalisht.

Normat e dakorduara TË TRC Marine e bëjnë jetën tuaj të lehtë: menaxhoni shërbimin dhe mirëmbajtjen tuaj me tarifa të paracaktuara globalisht përmes ekipit profesional ose partnerëve të rrjetit të shërbimit në të gjithë botën.

Ulja e administrimit të porosive dhe faturave të blerjes.

Keni disponueshmëri për aksione të dorës së dytë në magazinën tonë për veprim të menjëhershëm të shërbimit për të shmangur vonesën për orarin tuaj të anijes.

Shmangni sherrin e minutës së fundit dhe kostot e papritura me tarifa të qarta dhe të thjeshta të rëna dakord paraprakisht për shkak ekipi profesional i shërbimit do të sigurojë 7/24 teknik. ndihmë për zgjidhje të ardhshme nëpërmjet.

Ulja e prishjeve, mirëmbajtja e paplanifikuar dhe kostot e papritura përmes inspektimeve peridociale durig survey.