loader image


Shërbimi Inmarsat Transmetimit

Ne ofrojmë Zgjidhje Komunikimi me kosto efektive për nevojat tuaja do t’ju sigurojë që të keni një sistem pa probleme me shërbim të shpejtë të personalizuar për t’u kujdesur për nevojat tuaja përmes markave kryesore të pajisjeve në Industrinë Detare dhe janë ofrues të shërbimeve Për Kohën E Transmetimit.