loader image


Ofruesi I Zgjidhjes Me Një Ndalesë

Objektivi ynë kryesor është t’u ofrojmë klientëve tanë një global

furnizuesi i pajisjeve të navigimit,inspektimit të radios dhe

komunikime satelitore me cilësi të lartë, shërbime teknike në nivel global…

Rreth NeshNa Kontaktoni

TRC Marine Electronic ofron ekspertizë unike të shërbimit teknik e cila ndihmon klientët biznes më fitimprurës me më pak joproduktive dhe shpenzime më të ulëta operacionale nëpërmjet ekipit tonë shumë të aftë të teknikëve janë ekspertë në elektronikë detare.

Ne sigurohemi që teknikët tanë të mbahen të azhurnuar me zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe rregulloret ndërkombëtare me programet e vazhdueshme të trajnimit të brendshëm dhe të jashtëm.

TRC Marine ofron shërbime me cilësi të lartë, në vend 7/24 përgjatë rrugëve globale të transportit
dhe ofron mbështetje për mirëmbajtjen e monitorimit në distancë për anijet në det në të gjithë botën.

Inspektimet Periodike

Ulja e prishjeve, mirëmbajtja e paplanifikuar dhe kostot e papritura nëpërmjet inspektimeve periodike gjatë anketës. Ulja e administrimit të porosive dhe faturave të blerjes.

Rrjeti I Shërbimit Në Mbarë Botën

Normat tona të dakorduara e bëjnë jetën tuaj të lehtë: menaxhoni shërbimin dhe mirëmbajtjen tuaj me tarifa të paracaktuara globalisht përmes ekipit tonë ose partnerëve të rrjetit të shërbimit në të gjithë botën.

7/24 Asistencë Teknike

Shmangni sherrin e minutës së fundit dhe kostot e papritura me tarifa të qarta dhe të thjeshta të rëna dakord paraprakisht për shkak ekipi ynë i shërbimit do të ofrojë asistencë Teknike 7/24 për zgjidhjet e ardhshme përmes.

Ne Shërbejmë

Në Çdo Kohë, Kudo

Riparimit Të Xhirove

TRC Marine mund të ofrojë shërbim të specializuar dhe mbështetje për Shumë Xhirokompasa tregtare detare dhe Autopilote, pajisje interfacing dhe periferike, të mbështetura nga inxhinierë me përvojë dhe të certifikuar shumë vjeçare në këtë fushë.

Lexo Më Shumë

Rregullimit Të Busullës Magnetike

Vessel owners and masters each have responsibilities for ensuring that magnetic compasses are maintained in good working order.

Lexo Më Shumë

Anketës GMDSS

Radio survey është një grup shërbimesh testimi të ofruara për një anije për të verifikuar dhe konfirmuar gatishmërinë dhe sigurinë e saj për lundrim në zonën e duhur të detit.

Lexo Më Shumë

VDR / S-VDR APT

Ne jemi aprovuar nga shumë prodhues për të kryer Testimin Vjetor të Performancës SË S/VDR dhe për të siguruar të gjitha testimet e kërkuara me zbulimin e defektit nga inxhinierë të trajnuar mirë të sertifikuar nga markat kryesore.

Lexo Më Shumë

Inmarsat Transmetimit

Ne ofrojmë Zgjidhje Komunikimi me kosto efektive për nevojat tuaja do t’ju sigurojë që të keni një sistem pa probleme me shërbim të shpejtë të personalizuar për t’u kujdesur për nevojat tuaja përmes

Lexo Më Shumë

Shërbimet në bord

Aftësi riparimi dhe montimi për ;
AIS, GPS, BNWAS, RADAR, SONAR, LOG SPEED,
DOPPLER SPEED LOG,ECDIS, AUTOPILOT, CHART PËRBETUAR, ECHOSOUNDER.
GMDSS, VHF, UHF, MF DSC, MF/HF DSC, VHF DSC, RADIO TELEX, INMARSAT C, MINI C dhe më shumë..

Lexo Më Shumë

Ne Shërbejmë

Në Çdo Kohë, Kudo

Riparimit Të Xhirove

TRC Marine mund të ofrojë shërbim të specializuar dhe mbështetje për Shumë Xhirokompasa tregtare detare dhe Autopilote, pajisje interfacing dhe periferike, të mbështetura nga inxhinierë me përvojë dhe të certifikuar shumë vjeçare në këtë fushë.

Lexo Më Shumë

Rregullimit Të Busullës Magnetike

Vessel owners and masters each have responsibilities for ensuring that magnetic compasses are maintained in good working order.

Lexo Më Shumë

Anketës GMDSS

Radio survey është një grup shërbimesh testimi të ofruara për një anije për të verifikuar dhe konfirmuar gatishmërinë dhe sigurinë e saj për lundrim në zonën e duhur të detit.

Lexo Më Shumë

VDR / S-VDR APT

Ne jemi aprovuar nga shumë prodhues për të kryer Testimin Vjetor të Performancës SË S/VDR dhe për të siguruar të gjitha testimet e kërkuara me zbulimin e defektit nga inxhinierë të trajnuar mirë të sertifikuar nga markat kryesore.

Lexo Më Shumë

Inmarsat Transmetimit

Ne ofrojmë Zgjidhje Komunikimi me kosto efektive për nevojat tuaja do t’ju sigurojë që të keni një sistem pa probleme me shërbim të shpejtë të personalizuar për t’u kujdesur për nevojat tuaja përmes

Lexo Më Shumë

Shërbimet në bord

Aftësi riparimi dhe montimi për ;
AIS, GPS, BNWAS, RADAR, SONAR, LOG SPEED,
DOPPLER SPEED LOG,ECDIS, AUTOPILOT, CHART PËRBETUAR, ECHOSOUNDER.
GMDSS, VHF, UHF, MF DSC, MF/HF DSC, VHF DSC, RADIO TELEX, INMARSAT C, MINI C dhe më shumë..

Lexo Më Shumë

Aftësitë Tona

Inxhinieri per retrofit & ndertim i ri

Prokurimi për të gjitha pajisjet e urës

Instalimi dhe komisionimi

Menaxhimi i projektit

7/24 ndihmë në distancë

Mbështetje e shërbimit në mbarë botën

Aftësitë Tona

Inxhinieri per retrofit & ndertim i ri

Prokurimi për të gjitha pajisjet e urës

Instalimi dhe komisionimi

Menaxhimi i projektit

7/24 ndihmë në distancë

Mbështetje e shërbimit në mbarë botën

Objektet Tona

Shitjet dhe shërbimi i elektronikës detare

Inspektimi dhe certifikimi i sondazhit të radios

Ndryshimi i operacioneve të flamurit

Riparimi i xhirove dhe shitjet dhe furnizimi rezervë

VDR / s-VDR apt & komisionimi dhe shërbimet

Rregullimi dhe certifikimi i busullës magnetike

Objektet Tona

Shitjet dhe shërbimi i elektronikës detare

Inspektimi dhe certifikimi i sondazhit të radios

Ndryshimi i operacioneve të flamurit

Riparimi i xhirove dhe shitjet dhe furnizimi rezervë

VDR / s-VDR apt & komisionimi dhe shërbimet

Rregullimi dhe certifikimi i busullës magnetike

Objektet E Inmarsat

Aktivizimet Inmarsat PSA & AA

Testimi i Lrit për të gjithë flamujt

Instalimi dhe komisionimi

Vsat, Flotë, Iridium airtime services

7/24 ndihmë në distancë dhe këshilla teknike

Zgjidhje me kosto efektive

Objektet E Inmarsat

Aktivizimet Inmarsat PSA & AA

Testimi i Lrit për të gjithë flamujt

Instalimi dhe komisionimi

Vsat, Flotë, Iridium airtime services

7/24 ndihmë në distancë dhe këshilla teknike

Zgjidhje me kosto efektive

%

Rritja e fundit 6 mujore

Stafi punues

Dallimet Tona

Normat tona të dakorduara e bëjnë jetën tuaj të lehtë: menaxhoni shërbimin dhe mirëmbajtjen tuaj me tarifa të paracaktuara globalisht përmes ekipit tonë ose partnerëve të rrjetit të shërbimit në të gjithë botën

Ulja e administrimit të porosive dhe faturave të blerjes Keni disponueshmëri për aksione të dorës së dytë në magazinën tonë për veprim të menjëhershëm të shërbimit për të shmangur vonesën për orarin tuaj të anijes

Dallimet Tona

Normat tona të dakorduara e bëjnë jetën tuaj të lehtë: menaxhoni shërbimin dhe mirëmbajtjen tuaj me tarifa të paracaktuara globalisht përmes ekipit tonë ose partnerëve të rrjetit të shërbimit në të gjithë botën

Ulja e administrimit të porosive dhe faturave të blerjes Keni disponueshmëri për aksione të dorës së dytë në magazinën tonë për veprim të menjëhershëm të shërbimit për të shmangur vonesën për orarin tuaj të anijes

%

Rritja e fundit 6 mujore

Stafi punues

Zona Jonë E Shërbimit

TRC Marine punon me më shumë se 54 punonjës në 6 vende të ndryshme. Gjithsej janë 6 pika të ndryshme, 1 zyrë kryesore dhe 5 degë. TRC Marine ofron shërbim në Turqi, Ukrainë, Rusi, SHBA, Shqipëri dhe Holandë.

Zona Jonë E Shërbimit

TRC Marine punon me më shumë se 54 punonjës në 6 vende të ndryshme. Gjithsej janë 6 pika të ndryshme, 1 zyrë kryesore dhe 5 degë. TRC Marine ofron shërbim në Turqi, Ukrainë, Rusi, SHBA, Shqipëri dhe Holandë.

Turqi | Zyra Qendrore

Telefon: +902164939351
Faks: +902164939352
7/24: +905321204012
Hetim i përgjithshëm: office@trcmarine.com
Hetimi i shërbimit: service@trcmarine.com
Adress: GUZELYALI MAH. CAKABEJ SOKAK.TRC PLAZA Nr:22
Magazina Adress: Esenyalı, Kefil Sokak Nr: 28 Pendik/Stamboll, Turqi

SHBA | Zyra E Degës

Telefon: +1 318 303 6060
Postë: usa@trcmarine.com
Adress: 5554 S Peek Road 2117, Katy, 77450, SHBA

Ukrainë | Zyra E Degës

Telefon: +380 67 131 8645
Postë: ukraine@trcmarine.com
Adresa: Odesa, Rruga Fontanskaya, 12/7

Shqipëri | Zyra E Degës

Telefon: +355 69 700 8322
Postë: service@trcmarine.com
Adress: Nr. 17, 2001, Rruga Neki Libohova, Durrës 069 700 8322

Holandë | Zyra E Degës

Telefon: +902164939351
Postë: service@trcmarine.com
Adresa: Mart Stam h e 23, Rotterdam, Holandë

Komunikimet dhe Miratimet E Radionavigacionit IACS

Kushtuar anijeve të sigurta dhe deteve të pastra, IACS jep një kontribut unik në sigurinë dhe rregullimin detar përmes mbështetjes teknike, verifikimit të pajtueshmërisë dhe kërkimit dhe zhvillimit. Më shumë se 90% e tonazhit të transportit të ngarkesave në botë mbulohet nga rregullat dhe standardet e projektimit, ndërtimit dhe pajtueshmërisë përmes jetës të përcaktuara nga njëmbëdhjetë Shoqëritë Anëtare TË IACS

Miratime Të Tjera

Komunikimet dhe Miratimet E Radionavigacionit IACS

Kushtuar anijeve të sigurta dhe deteve të pastra, IACS jep një kontribut unik në sigurinë dhe rregullimin detar përmes mbështetjes teknike, verifikimit të pajtueshmërisë dhe kërkimit dhe zhvillimit. Më shumë se 90% e tonazhit të transportit të ngarkesave në botë mbulohet nga rregullat dhe standardet e projektimit, ndërtimit dhe pajtueshmërisë përmes jetës të përcaktuara nga njëmbëdhjetë Shoqëritë Anëtare TË IACS

Miratime Të Tjera


Vështrime

Më poshtë gjeni lajmet më të fundit nga TRC Marine siç janë njoftimet për shtyp, njoftimet në blog, njoftimet dhe aktivitetet e ardhshme.

Lajme

Blogjet